Wallbox Pulsar Plus Type 2 | 7 meter kabel | 3-fase

 1.096,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Beschrijving

De Wallbox Pulsar plus is een van de meest uitgebreide en veelzijdige opladers op de huidige markt. Het slimme van deze oplader zit allemaal in een kleine unit van 16 x 16 cm! Deze enorm kleine lader is voorzien van WiFi en Bluetooth om had backoffice te koppelen. Het laadvermogen wat uit de lader komt word bepaald door de auto, deze vraagt het maximale wat mogelijk is voor de auto in combinatie met de lader. Met deze lader kunt u tot wel 10 keer zo snel laden als met een normaal stopcontact.

Hoe sluit ik de Wallbox aan in de meterkast?

De Wallbox Pulsar plus is aan te sluiten aan maximaal 3x 35A, hiermee is de snelheid van het laden 22kW. Als u een lagere aansluiting heeft kunt u de Wallbox hierop instellen, die is mogelijk tussen de 6A en 32A. Deze lader is dus ook ideaal als u op dit moment bijvoorbeeld een 1 fase aansluiting hebt en bijvoorbeeld een Hybride auto, maar in de toekomst naar een volledige elektrische auto wilt gaan. Dan hoeft u alleen de aansluiting te veranderen. Let hierbij wel op dat u direct een 3-fase kabel aanlegt.

Geen abonnement kosten, wel alles inzien!

Met de Wallbox pulsar plus heeft u de mogelijkheden om het verbruik allemaal in te zien zonder dat hier een bijkomend abonnement nodig is. De Wallbox maakt verbinding via Bluetooth of via Wi-Fi.

myWallbox-portal

Configureer, bewaak en beheer uw Pulsar Plus vanuit de myWallbox-portal via een mobiele app of de webportal. Met de myWallbox-portal krijgt u realtime informatie over verbruik, oplaadtijd en energiekosten. U kunt het laadvermogen instellen en het laadstation vergrendelen (en ontgrendelen) om misbruik te voorkomen.

Wallbox app voor smartphone en tablet

U kunt alle apparaatinstellingen vanaf uw mobiele telefoon of tablet inzien en beheren via de Wallbox-app. De functies van de app zijn onder andere het instellen van de laadstroom, het vergrendelen en ontgrendelen van het laadstation, het inplannen van laadsessies (bijvoorbeeld op het moment dat de energieprijs lager is) en meer.

Laadsessies plannen

U kunt het laden met uw Wallbox Pulsar Plus inplannen. U kunt via de app instellen op welke tijden uw lader wel of niet actief mag opladen. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van piek- en daltarieven voor uw energieafname, kunt u instellen dat uw auto alleen laadt tijdens de daltarieven. Hierdoor laadt u tegen een lager tarief uw elektrische auto op.