Huawei Omvormer SUN2000MA-4KTL-M1

 1.222,00

Artikelnummer: 50117 Categorie:

Beschrijving

De Huawei SUN2000L-4KTL-L3 geldt, door de mogelijkheid te kunnen koppelen aan een batterij en de stroomopwekking , als een hybride omvormer en heeft een vermogen van 4000W. De efficiëntie van 98,4% (Europese efficiëntie van 97,5%) maakt hoge opbrengsten mogelijk. Deze nieuwe omvormers maken procesbewaking nog makkelijker en er is ondersteuning voor nieuwe power optimizers van Huawei. De behuizing en geïntegreerde beveiliging zorgen er voor dat de omvormer veilig en betrouwbaar is. Het plaatsen van de omvormer is door het compacte formaat en lage gewicht snel, eenvoudig en kan door slechts een persoon gedaan worden.

Hybride omvormer

Huawei SUN2000L-4KTL-L3 omvormers zijn geschikt om gegenereerd vermogen direct te gebruiken, terug te leveren aan het stroomnet en om eventueel in batterijen op te slaan. Door de geïntegreerde energieopslag-interface is er afgezien van de batterijen niets benodigd om energie op te kunnen slaan. Deze inverter is geschikt voor zowel bestaande LG Chem batterijen als nieuwe batterijen van Huawei die nog uit moeten komen.

Let op: De LG CHEM?RESU7H en RESU10H zijn geschikt voor gebruik met deze omvormer

Monitoring

Deze Huawei omvormers beschikken over ingebouwde WLAN functionaliteit. Optioneel is uitbreiding met een dongle, enerzijds voor verbinding via de mobiele netwerken (Huawei Smart Dongle 4G), anderzijds via bekabeling (Huawei Smart Dongle WLAN FE) . De omvormer heeft ook zogenaamde Module Level Monitoring, waarmee solar modules individueel in de gaten gehouden kunnen worden. Daarnaast is de omvormer geschikt voor de nieuwe SUN2000L-450W-P power optimizers van Huawei.

Snel & Eenvoudig

Door het lichte gewicht en kleine formaat kan ??n persoon deze omvormer gemakkelijk en snel installeren. Een AC aansluiting, geoptimaliseerd, maakt snelle bekabeling mogelijk. Verder is configuratie en instellen met een enkele klik gebeurd.

Veilig & Betrouwbaar

De Huawei SUN2000L-4KTL-L3 is met een beschermgraad van IP65 prima beschermd tegen invloeden van buitenaf. Natuurlijke convectie zorgt voor koeling. Er is ook interne beveiliging tegen bliksem aan zowel DC als AC zijde en vlamboogbeveiliging.

Extra informatie

Gewicht 17 kg
Afmetingen 16,6 × 52,5 × 47 cm
Garantie

Merk

Fase

Aantal MPPT

Max totaal vermogen (DC)

Uitgangsvermogen (AC)

Hybride