Growatt MIC 1500TL-X

 309,83

Artikelnummer: GROWATT MIC1500TL-X Categorie:

Beschrijving

De Growatt MIC 1500TL-X is een lichte en compacte residentiële omvormer. Het maximale DC voltage ligt op 500V, een startvoltage van 50V en een nominaal voltage van 180V. Er is een MPPT aanwezig met een maximale invoer van 13A. Veiligheid is een belangrijk aspect, mede door diverse beveiligingen. Te denken valt aan een DC schakelaar, overspanningsbeveiliging en bijvoorbeeld de optie tot AFCI beveiliging.

Lichtgewicht en compact

Met slechts 6kg is dit een zeer lichte omvormer, die daarnaast ook nog eens klein van formaat is. Hierdoor is de omvormer eenvoudig door ??n persoon te plaatsen, wat tijd en kosten bespaard.

Veiligheid en betrouwbaarheid

De Growatt MIC 1500TL-X beschikt over diverse beveiligingseigenschappen. Zo is er bijvoorbeeld beveiliging aanwezig dat voorkomt dat stroom aan DC zijde ineens de andere richting op vloeit. Verder is er aan de DC zijde een schakelaar aanwezig en aan zowel DC als AC zijde overspanningsbeveiliging. AFCI, of Arc Fault Circuit Interruptor, is optioneel. Een ander aspect wat bijdraagt aan de veiligheid is dat de koeling via natuurlijke convectie plaatsvindt in plaats van via mechanische koeling. Hierdoor zijn er minder bewegende onderdelen. Naarmate het aantal bewegende delen toeneemt zal de betrouwbaarheid afnemen, met meer risico op storingen.

Extra informatie

Gewicht 6 kg
Afmetingen 138 × 27,4 × 25,4 cm
Merk

Aantal MPPT

Fase

Hybride

Garantie

Max totaal vermogen (DC)

Uitgangsvermogen (AC)