Easee – Home Black

 985,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Beschrijving

asee Home Black Laadstation 22kW – WiFi – kWh meter

De Easee Home Black Laadstation is een compacte wandlader met een vermogen van maximaal 22kW. Het laadvermogen is instelbaar en de lader is via de app in te stellen en uit te lezen.

De Easee Home is een intelligent laadstation en past zich aan alle elektrische voertuigen, netspanningen en stroomnetten. De lader detecteert automatisch of de auto 3-fase ondersteunt of niet en kan 1 fasig of 3 fasig laden. De Easee past zich ook automatisch aan aan het type stroomnet (TN, IT of TT). U hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat bij u thuis beschikbaar is.

De LEDstrip/ Lichtstrip aan de voorkant van de lader toont de laadstatus van de oplader. Uiteraard kunt u dit ook bekijken in de handige app van de Easee.

Connectiviteit
De Easee Home heeft een hoop in huis. Met de ingebouwde eSIM (LTE Cat M1 / 2G / GPRS) kunt u altijd en overal online zijn met de lader (zonder abonnementskosten, let op: als u een connectie maakt met een specifiek beheerplatform dan kan daarvoor wel een abonnement voor benodigd zijn). Verder is de lader benaderbaar via Wifi (2,4 GHz b/g/n-verbinding) en via Easee Link RFTM. De lader is verder te koppelen aan andere platformen via het OCPP 1.6 (via de Easee API) protocol.

App
Beheer het opladen via de Easee met de eenvoudige Easee-app. Dit geeft inzicht in uw laadsessie en toont u in een opslag de laadvoortgang van het laden.

Met de Easee-app is het mogelijk om laadsessies te plannen. U kunt via de app verder uw laadkabel permanent vergrendelen. Hiermee kunt u uw laadkabel in het laadstation laten zitten zonder het risico dat deze gestolen wordt.

RFID/NFC-lezer/ cardreader
De Easee Home is uitgevoerd met een RFID/NFC-lezer. U kunt het laden dus optioneel starten en stoppen met behulp van een RFID pasje of druppel. Optioneel zijn hiervoor ook de Easee eigen RFID tags beschikbaar. Deze is te vinden als gerelateerd product onderaan deze producttekst.

DC lekbeveiliging
De Easee Home heeft een interne DC lekbeveiliging in het laadstation beschikbaar. Daarmee kunt u dit laadstation installeren achter een standaard aardlekschakelaar op een standaard krachtgroep of zekering. En dat scheelt u in de kosten voor installatie.

Diefstalbeveiliging
De Easee kan worden gedeactiveerd en gevolgd in geval van diefstal (neem contact op met ondersteuning als uw apparaat is gestolen). De elektronica kan permanent worden vergrendeld met een hangslot (hangslot is niet inbegrepen). De laadkabel kan permanent in het laadstation worden vergrendeld.

Easee netwerk
Met de Easee Home kunt u tot 4 Easee laders aan elkaar koppelen en aansluiten op 1 netaansluiting. Hiermee ontstaat dan een laadnet waarbij de ingestelde master Easee de beschikbare stroom verdeeld onder de gekoppelde slave Easee laders.

Loadbalancing optioneel
Met de Easee Home is Dynamische Load Balancing optioneel mogelijk met de daarvoor bestemde Easee Equalizer P1 uitbreiding. Deze functionaliteit is praktisch voor u als u meerdere grotere verbruikers in uw net heeft. Door de Dynamische Load Balancing zal de lader rekening houden met het stroomverbruik van de andere verbruikers in uw net. De restcapaciteit van uw aansluiting wordt gebruikt om uw auto zo snel mogelijk op te laden. U loopt hierdoor nooit het risico dat uw hoofdzekering eruit vliegt. De Load balancing optie wordt aangesloten op de P1 poort van uw slimme meter (DSMR 4.0 of hoger) en communiceert draadloos met de Easee Home.

Details
Afmeting (HxBxD in mm): 256 x 193 x 106
Bedrijfstemperatuur: -30°C tot +50°C
Gewicht: 1,5 kg