Retourneringsbeleid

U heeft het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van motief te herroepen. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om jouw product terug te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Dit is exclusief de kosten voor de retourzending.

Indien u gebruik maakt van een herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de leverancier geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u gebruik maken van ons retourformulier. Het retour formulier kunt u aanvragen via info@accurex.nl.

U ontvangt in dat geval van ons een creditnota per email. Dat is het bewijs dat uw retournering is verwerkt. De kosten die u heeft gemaakt voor de retourzending, komen voor uw eigen rekening.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het teruggezonden product reeds in goede orde ontvangen is. Mocht het product of de verpakking ervan beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.